Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Historia: Oulussa riitti ra­ken­ta­mi­sen rys­ket­tä 2000-lu­vun alussa, kun Kaak­ku­ri paisui ja Nokiaa ra­ken­net­tiin

Jääkiekko: Kärpät hävisi taas, putosi sarjan pe­rän­pi­tä­jäk­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Voitto vai tappio, pohti ul­ko­mai­nen media pe­rus­suo­ma­lai­sia

Vaalivoitto vai rökäletappio, pohdiskeltiin perussuomalaisten kohtaloa ruotsalaisen Svenska Dagbladet -lehden pääkirjoitusblogissa.

Suomen kuntavaalit eivät herättäneet kovin suurta huomiota maailmalla. Vaaleista uutisoineet valitsivat pääosin EU:n ja euron näkökulman.

EU-myönteiset hallitsivat Suomen vaaleja ja rajoittivat EU-vastaisten perussuomalaisten etenemistä, uutisoi Financial Times -lehti. Lehden mukaan puolue yritti tehdä vaaleista kansanäänestyksen eurosta, mutta jäi huomattavasti eduskuntavaalien tuloksesta.

Myös uutistoimisto Reuters totesi, että "suomalaisten euroskeptikkojen" vauhti oli hiljentynyt. Puolue on kuitenkin Reutersin mukaan yhä tarpeeksi vahva painostamaan Eurooppa-myönteistä hallitusta.

Vaalivoitto vai rökäletappio, pohdiskeltiin perussuomalaisten kohtaloa ruotsalaisen Svenska Dagbladet -lehden pääkirjoitusblogissa. Blogin mukaan tulos voi merkitä sitä, että puolueen viehätysvoima on hiipunut ja puoluetta koetelleet skandaalit ovat vaatineet veronsa.

Esimerkiksi BBC ei uutisoinut vaaleja.