Häirintä: Oulun ylio­pis­to aloit­taa sel­vi­tys­työn opis­ke­li­jae­dus­ta­jien koh­te­lus­ta

Live: Seuraa Voi­mis­te­lu­päi­vien lä­he­tyk­siä Ou­lu­hal­lis­ta suorana tästä

Kesäloma: Ke­sä­ta­pah­tu­mia lap­sil­le ja per­heil­le Oulussa ja lä­hi­seu­dul­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ve­si­huol­lon stra­te­gi­set hank­keet tur­vat­ta­va Oulussa – po­si­tii­vis­ta on, että ve­si­lai­tok­sen laa­jen­nuk­sen tar­peel­le vai­kut­tai­si olevan yleinen hy­väk­syn­tä

Kalevan juttuun 28.12. Oulun vesihuollon varautumisesta ja mielipidekirjoituksiin on tarve vastata Oulun Veden puolesta.

Oulun Vesi tuottaa oululaisille laadukkaita vesihuoltopalveluita kilpailukykyiseen hintaan. Tuoreessa asiakastyytyväisyyskyselyssä arvosanat ovat parantuneet ja monien tekijöiden suhteen ollaan maan parhaiden tasolla.

Oulun Vedessä työskennellään päivittäin riskien eliminoimiseksi ja investoimme vesihuoltopalvelujen turvaamiseksi asiakkaillemme. Oulussa vesihuollon investointitaso nousee 2020-luvulla tärkeiden strategisten hankkeiden käynnistyessä, joihin olemme talouden suunnittelussa hyvissä ajoin varautuneet. Edellisten vuosien tuloksesta tehdyillä investointivarauksilla voidaan jo pääosin rahoittaa tuleva Hintan laitoslaajennus.

Vesihuoltoinfran korjausvelan vähentämiseksi olemme Oulussa jo vuosia panostaneet verkostosaneerauksiin, jotta verkosto-omaisuus säilyy ja vähennetään verkostovaurioiden riskiä. Vesijohtovuodot ovat tasaisesti vähentyneet ja vedenjakeluhäiriöt ovat harvinaisia. Jätevedenpuhdistukseen on myös tehty merkittäviä parannuksia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.