Henkirikokset: Oulussa jo toinen hen­ki­ri­kos viikon sisään

Lumi: Oulussa on nyt lunta poik­keuk­sel­li­sen paljon

Ihmiset: Ou­lu­lais­läh­töi­nen Jarkko Nyman kaatoi te­le­vi­sios­sa naisia liu­ku­hih­nal­ta, nyt hän on rak­say­rit­tä­jä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Val­kiais­jär­ven alueen mök­ki­läi­set pel­kää­vät hir­muis­ta rek­ka­ral­lia tiel­leen – Oulun kau­pun­ki suun­nit­te­lee ki­lo­met­rin päähän Vä­li­rä­meel­le yli­jää­mä­mai­den vas­taa­not­toa­luet­ta

Harkittavana on useita eri reittivaihtoehtoja tulevalle mahdolliselle maankaatopaikalle. Yksi voi mennä Valkiaisjärven vieressä kulkevaa kapeaa tietä.

Oulu

Oulun kaupunki suunnittelee Hiukkavaaran ja Valkiaisjärven pohjoispuolelle Välirämeen alueelle ylijäämämaiden vastaanottopaikkaa. Tarkoitus olisi ajaa alueelle 3,4 miljoonaa kuutiota ylijäämaita noin kahdenkymmenen vuoden aikana.

Välirämeelle tultaisiin tuomaan maita, joita syntyy kaikenlaisesta rakentamisesta Oulussa.

– Sitähän syntyy kaikesta mahdollisesta. Niin kaupungin omista hankkeista, uusien asuntoalueiden rakentamisesta, omakotitaloista, kerrostaloista, tien pohjista tai pyöräteistä esimerkiksi, luettelee Oulun kaupungin lupainsinööri Mika Jutila.

Valkiaisjärventie on kapea ja ruuhkainen kesäisin. Jos tielle tulee valtava määrä rekkaliikennettä, lähialueiden mökkiläisten mielestä siitä tulee paljon ongelmia.
Valkiaisjärventie on kapea ja ruuhkainen kesäisin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.