Unelma Hietasaaressa: Ou­lu­lais­per­he re­mon­toi vanhan puu­ta­lon oman nä­köi­sek­si

Valmistuneet: Ou­lu­lai­nen kuk­ka­kaup­pa­yrit­tä­jä myy tänä vii­kon­lop­pu­na lähes tuhat ruusua – lue, miten kukan saa säi­ly­mään pi­dem­pään

Kolumni: Oulu on jäänyt pussin pe­räl­le, ja se tekee monen arjesta rai­vos­tut­ta­van han­ka­laa ja kal­lis­ta

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Uudet ra­joi­tuk­set tuovat ra­vin­to­la-alan työn­te­ki­jöil­le mustan joulun toista vuotta pe­räk­käin – "Työn­te­ki­jä tuntuu unoh­tu­neen tyys­tin"

Palvelualojen ammattiliitto PAM ja työmarkkinajärjestö MaRa ovat huolissaan rajoitusten vaikutuksesta ravintola-alan työntekijäpulaan.

Kauppurienkadulla toimivan 1barin kapakoitsija Pekka Paurola kokee, että uusissa ravintolarajoituksissa unohdetaan alan työntekijät kokonaan. Arkistokuva.
Kauppurienkadulla toimivan 1barin kapakoitsija Pekka Paurola kokee, että uusissa ravintolarajoituksissa unohdetaan alan työntekijät kokonaan. Arkistokuva.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Hallituksen uudet koronalinjaukset rajoittavat niin anniskelu- kuin ruokaravintoloiden aukioloaikoja ja asiakasmääriä reippaalla kädellä.

– Kaksi vuotta on menty, ja se valo mitä tunnelin päässä onkaan näkynyt, on aina ollut juna, anniskeluravintola 1barin yrittäjä Pekka Paurola summaa ajatuksiaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.