Kylät: Lai­ta­saa­ren asuk­kaat kehuvat omaa idyl­liään

Sää: Kolea kesäsää vaihtuu ensi vii­kol­la läm­pi­mään

Huumeet: Kier­sim­me aut­ta­jien kanssa huu­mei­den käyt­tö­pai­kat Oulun kes­kus­tas­sa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Uta­jär­ven, Vaalan ja Oulun välillä li­sä­tään lin­ja-au­to­vuo­ro­ja – päi­vä­käyn­nit Oulusta Ro­kual­le mah­dol­li­sek­si

Työmatkaliikennettä järjestetään yleisimpinä työssäkäyntiaikoina Utajärveltä Ouluun sekä Oulusta ja Muhokselta Utajärvelle. Osa linja-autovuoroista täydentää myös junaliikennettä.

Rokuan alueen saavutettavuutta bussikyydillä Oulusta parannetaan kesäisin.
Rokuan alueen saavutettavuutta bussikyydillä Oulusta parannetaan kesäisin.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Linja-autovuorojen määrää Utajärven, Vaalan ja Oulun välillä lisätään.

Tämä tulee esille Pohjois-Pohjanmaan ely-keskuksen teettämästä Oulujokivarren joukkoliikenteen palvelutaso- ja linjastosuunnitelmasta. Kilpailutettu liikenne aloittaa suunnitelman mukaan ensi kesäkuussa.

Työmatkaliikennettä järjestetään yleisimpinä työssäkäyntiaikoina Utajärveltä Ouluun sekä Oulusta ja Muhokselta Utajärvelle. Osa linja-autovuoroista täydentää myös  junaliikennettä.

Oulussa reitti kulkee Oulun yliopistollisen sairaalan vierestä ja Vaalassa vuorot pysähtyvät Vaalan torilla.

Opiskelijat otetaan huomioon

Toisen asteen opiskelijoita palvelevaa liikennettä järjestetään Vaalasta ja Utajärveltä Muhokselle sekä Utajärveltä Ouluun. Päivällä ajettavia vuoroja voidaan käyttää asiointiin Oulussa.

Rokuan alueen saavutettavuutta parannetaan liikennöimällä kesäisin osa Vaalan ja Oulun välisistä linja-autovuoroista Rokuan kautta. Vuorojen aikataulut tekevät mahdollisiksi päiväkäynnit Rokualla arkisin ja viikonloppuisin