
Johanna Mourujärven ja Connor Laybournen tiet kohtasivat Briteissä. Keittiöalan ammattilaiset rakastuivat ja muuttivat Suomeen. Ravintola Tapio perustettiin oikeastaan olosuhteiden pakosta: työtä oli haastava löytää, joten täytyi luoda oma työmaa.
Posion metsien keskelle perustettu, hienostunutta ruokaa tarjoava ravintola Tapio nousi lähinnä yhden lehtiartikkelin ansiota suomalaisten ruokaharrastajien tietoisuuteen ja varauskirjat täyttyivät. Suurimmaksi onnistumisekseen pariskunta kokee sen, että he ovat pyörittäneet huippuravintolaansa täysin kahdestaan ja selvinneet haasteista huolimatta viimeiset viisi vuotta.
Tällä hetkellä Tapio elää renessanssia. Johanna, Connor ja ravintola ovat muuttaneet Kuusamoon. Nähtäväksi jää, onko nykyinen sijainti sekään ravintola Tapion lopullinen päämäärä.
Mitä haasteita Johanna ja Connor ovat kokeneet pyörittäessään huippuravintolaa korpien keskellä, mitä onnistumisia, mitä he toivovat tulevaisuudelta ja miksi heidän asiakkaansa, erityisesti miehet, usein itkevät – kaikesta tästä käytiin keskustelua, kun Radio Kaleva piipahti Kuusamossa kylässä.
Toimittaja on Sini Salmirinne.