Hoitopalvelut: Pohteen uudella här­ve­lil­lä voi mitata ter­veyt­tään aivan itse Kon­tin­kan­kaan akuut­ti­vas­taan­otol­la

Rikokset: Au­to­kaup­pa johti julmaan ryös­töön Kau­ko­vai­niol­la

Kauppahalli: Jou­lun­ai­ka avat­tiin Oulun kaup­pa­hal­lis­sa kol­mi­päi­väi­sel­lä ta­pah­tu­mal­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Tie­to­maa menee elo­kuus­sa re­mont­tiin kol­mek­si vuo­dek­si, ja sillä aikaa koulut voivat tilata näyt­te­lyn omaan käyt­töön­sä – osa näyt­te­ly­koh­teis­ta ei palaa enää re­mon­tin jälkeen

Tietomaan remontin yhteydessä sen viereinen teatterirakennus puretaan. Sen paikalle rakennetaan uudisrakennus, johon tulevat Ainolasta lähtevän Pohjois-Pohjanmaan museon tilat.

Tietomaan näyttelyvastaava Jukka Pitkänen testaa mäkihyppysimulaattoria Parasta aikaa -näyttelyssä Tietomaan neljännessä kerroksessa.
Tietomaan näyttelyvastaava Jukka Pitkänen testaa mäkihyppysimulaattoria Parasta aikaa -näyttelyssä Tietomaan neljännessä kerroksessa.
Kuva: Tiina Wallin

Tiedekeskus Tietomaassa riittää kesäkuisena arkiaamuna vilinää ja lasten innostuneita huudahduksia. Lämpimänä päivänä keskuksen sisätiloissa saa myös tuta sen, ettei rakennuksen ilmanvaihto ole aivan tehtäviensä tasalla.

– Tästäkin huomaa, että tarvetta remontille on. Tätä on odotettu oikeastaan jo vuosikymmeniä, toteaa näyttelyvastaava Jukka Pitkänen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.