Juuri nyt: Oulun kau­pun­gin­joh­ta­ja Seppo Määttä eroaa

Ruoka: Näin Oulussa saa jou­lu­pöy­tään mah­dol­li­sim­man eet­tis­tä lihaa

Koulukone: Lai­toim­me 45 Oulun koulua jär­jes­tyk­seen

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Suomen Na­to-jä­se­nyys ja Venäjä ko­ros­tui­vat suur­lä­het­ti­läs­ko­kouk­ses­sa – Ul­ko­mi­nis­te­ri Val­to­nen: "Me emme ole tehneet mitään, mikä oi­keut­tai­si Venäjän raa­ka­lais­mai­set toimet"

Ulkoministeri Elina Valtonen korosti suurlähettiläskokouksessa Venäjän monumentaalista virhettä. Hän korosti myös, että sota Ukrainassa jatkuu edelleen, eikä ole tarkkaa tietoa siitä, miten tilanne kehittyy.

Ulkoministeri Elina Valtonen toivoi puheessaan Natolta ja EU:lta päättäväisyyttä Mustanmeren viljakuljetuksen turvaamisessa.
Ulkoministeri Elina Valtonen toivoi puheessaan Natolta ja EU:lta päättäväisyyttä Mustanmeren viljakuljetuksen turvaamisessa.
Kuva: Kimmo Räisänen / UM

Ulkoministeri Elina Valtonen (kok.) julisti suurlähettiläskokouksessa Helsingissä, että Venäjä teki suuren virheen aloittaessaan laajamittaisen hyökkäyssodan Ukrainaa vastaan viime vuonna.

– Venäjä teki monumentaalisen virheen hyökkäämällä Ukrainaan. Venäjä aliarvioi Ukrainan puolustustahdon sekä länsimaiden päättäväisyyden seisoa Ukrainan rinnalla, Valtonen totesi Suomen ulkomaanedustustojen päälliköille ja tilaisuutta seuranneille toimittajille.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.