Hoitopalvelut: Pohteen uudella här­ve­lil­lä voi mitata ter­veyt­tään aivan itse Kon­tin­kan­kaan akuut­ti­vas­taan­otol­la

Rikokset: Au­to­kaup­pa johti julmaan ryös­töön Kau­ko­vai­niol­la

Kauppahalli: Jou­lun­ai­ka avat­tiin Oulun kaup­pa­hal­lis­sa kol­mi­päi­väi­sel­lä ta­pah­tu­mal­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Sit­ruk­si­set rapu- ja sie­ni-ce­vic­het tuovat Mek­si­kon maut omaan pöytään – Edu jakaa Kalevan lu­ki­joil­le edes­men­neen isänsä luot­to­re­sep­tin

Oscar Eduardo Vera de la Rosa "Edu" on oululainen entinen ravintolayrittäjä, joka jakaa nykyisin autenttisen meksikolaisia reseptejään Youtubessa.

Hän kertoo nyt Kalevan lukijoille edesmenneen isänsä ceviche-reseptin. Kesäisen raikkaaseen ja sitruksiseen reseptiin voi käyttää jättikatkaravunpyrstöjä tai valmistaa sen vegaanisena herkkusienistä.

Koko reseptin löydät videon alta.

Lue myös henkilöjuttu: Edu toi aidon meksikolaisen ruoan Ouluun, perusti kolme ravintolaa ja teki konkurssin – Nyt hän jakaa reseptinsä kaikille, sillä uutta ravintolaa ei tule

Rapu-ceviche

tai sieni-ceviche (veg)

4 annosta

Resepti on Eduardon edesmenneen isän perintöjä.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.