Ylioppilaat: Ou­lu­lai­nen Lauri Lohi kertoo, miten hän kir­joit­ti täydet pisteet äi­din­kie­len ko­kees­ta

Unelma Hietasaaressa: Ou­lu­lais­per­he re­mon­toi vanhan puu­ta­lon oman nä­köi­sek­si

Valmistuneet: Ou­lu­lai­nen kuk­ka­kaup­pa­yrit­tä­jä myy tänä vii­kon­lop­pu­na lähes tuhat ruusua – lue, miten kukan saa säi­ly­mään pi­dem­pään

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Seu­ra­kun­ta­vaa­lien en­nak­ko­ää­nes­tys jatkuu vielä lauan­tai­na – Oulussa ääniä annettu kolmena en­sim­mäi­se­nä päivänä edel­lis­vaa­le­ja vä­hem­män

Varsinainen vaalipäivä on 20. marraskuuta.

Seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 20. marraskuuta.
Seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 20. marraskuuta.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Seurakuntavaalien ennakkoäänestyksen viimeinen päivä jatkuu lauantaina 12. marraskuuta kello 18 saakka. Ennakkoäänestys käynnistyi tiistaina 8. marraskuuta. Varsinainen vaalipäivä on 20. marraskuuta.

Ennakkoäänestys näyttää monin paikoin lähteneen liikkeelle hieman hitaammin kuin vuoden 2018 vaaleissa, mutta myös kehitystä toiseen suuntaan on ollut nähtävissä, Kirkon viestintä kertoo tiedotteessaan.

Oulun seurakuntayhtymässä ääniä on annettu kolmen ensimmäisen ennakkoäänestyspäivän aikana 4 318 (4 869 vuoden 2018 vaaleissa).

Ennakkoon voi äänestää ympäri Suomea kotiseurakunnasta riippumatta.

Seurakuntavaalien ennakkoäänestyspaikkoja on esimerkiksi kaupoissa ja kauppakeskuksissa, oppilaitoksissa, kirjastoissa sekä kirkkoherranvirastoissa.

Ennakkoäänestyspaikat ja ehdokkaat löytyvät seurakuntien verkkosivustoilta sekä valtakunnalliselta vaalisivustolta seurakuntavaalit.fi.