Työelämä: Ou­lu­lai­nen Simo Ke­kä­läi­nen tapasi kiin­nos­ta­van eng­lan­ti­lai­sen ja hieroo nyt kaup­po­ja Va­lio­lii­ga­seu­ran kanssa

Liikenne: Hurjaa yli­no­peut­ta ajanut au­toi­li­ja jäi kiinni Kuu­sa­mon­tiel­lä Oulussa

Luitko jo tämän: Ou­lu­lai­sen Paulus Män­ty­län, 33, rin­nas­sa sykkii jo kolmas sydän

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Se­bas­tian Tynk­ky­nen sanoo, että hänen huima ää­ni­saa­lin­sa on entisen val­ta­kun­nan­syyt­tä­jän toi­min­nan ansiota

Oululaisen kansanedustajan mielestä perussuomalaisten pitää ehdottomasti päästä hallitukseen, mutta neuvotteluista tulee vaikeat.

Perussuomalaisten oululainen kansanedustaja Sebastian Tynkkynen singahti vaalipiirin äänikuninkaaksi hirmuisilla 17 381 äänellä. Neljä vuotta sitten hänen äänisaaliinsa oli 9 271.

Miltä tuntuu olla äänikuningas tuollaisella äänimäärällä?

– Onhan tässä puulla päähän lyöty olo. Sitä ei vielä aivan täysin ymmärrä. Yritin katsoa ennakkoon asetelmia, ja Kalevakin ennakoi Tytti Tuppuraista tai Hanna Sarkkista ääniharavaksi. Yllätys oli, että kävikin näin.

Perussuomalaisten oululainen kansanedustaja Sebastian Tynkkynen uusi komeasti paikkansa ja nousi vaalipiirin äänikuninkaaksi.
Perussuomalaisten oululainen kansanedustaja Sebastian Tynkkynen uusi komeasti paikkansa ja nousi vaalipiirin äänikuninkaaksi.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.