Vaatesuunnittelu: Tytti Ala­pie­ti suun­nit­te­lee Pi­ki­saa­res­sa ui­ma­pu­ku­ja ja muita vaat­tei­ta

Uimavedet: Katso Kalevan ui­ma­ran­ta­ko­nees­ta, kuinka puhdas vesi lä­hi­ran­nal­la­si on

Rat­ti­juo­pu­muk­sia ja pa­hoin­pi­te­ly – Me­ri-La­pin po­lii­sil­le riitti ri­kok­sia tut­kit­ta­vak­si vii­kon­lop­pu­na

Meri-Lapin poliisin viikonloppu oli rattijuopumusten ja pahoinpitelyn sävyttämä, tiedottaa poliisi.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä naisen ja miehen välille tuli riitaa kemiläisen ravintolan ulkopuolella.  Nainen pahoinpiteli maahan kaatunutta miestä potkimalla ja miehen päällä hyppimällä niin paljon, että mies joutui sairaalaan vammojen vuoksi. Nainen päätyi Kemin poliisivankilaan yöksi ja kuulusteluihin aamulla.

Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä.

Kolme törkeää rattijuopumusta

Huumausaineissa autoa ajeli yksi mies Torniossa ja yksi nainen Kemissä. Lisäksi alkoholia koskevia rattijuopumustapauksia oli viikonlopun aikana yhteensä kolme kappaletta:

Kemiläismies puhalsi Kauppakadulla perjantaina illalla noin 1,45 promillen lukemat poliisin alkometriin. Miehen ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Lauantaina Kemissä autoillut kemiläismies puhalsi parin promillen lukemat. Miehellä ei ollut ajokorttia. Mies päätyi kahden verikokeen jälkeen kiinniotetuksi vastustettuaan verikokeiden ottamista, poliisi kertoo.

Kovimmat luvut olivat kuitenkin Ylitornion Pessalompolossa pysäytetyn miehen 2,8 promillen lukemat. Ylitorniolaismies joutui myös luovuttamaan ajokorttinsa poliisille ainakin toistaiseksi.

Poliisi tutkii tapauksia törkeinä rattijuopumuksina.