Luitko jo tämän: Bus­si­kus­kit eivät aina pääse tau­ko­ti­loi­hin ves­saan, osa joutuu käymään tar­peil­laan met­säs­sä

koti-kaleva: Ihana jo­kai­se­na vuo­den­ai­ka­na – puu­ta­lo­yh­tiön ai­nut­laa­tui­suus hurmasi ou­lu­lais­per­heen

Mielipiteet: Tuu­li­voi­ma­ra­ken­ta­mi­nen otet­ta­va vah­vem­min sään­te­lyn piiriin

Mainos: Black Friday -tarjouksena Kaleva Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Rans­ka­lai­nen il­lal­li­nen on­nis­tuu aina – hurmaa lä­hei­se­si näillä gour­met-klas­si­koil­la

Etanapannu, sipulikeitto, sinisimpukat ja viinikukko ovat kaikki syystä ranskalaisen keittiön klassikoita. Niissä ovat maut kohdallaan, eikä voissa, viinissä ja kermassa säästellä.

Viinikukko muhii uunissa ja imee itseensä punaviinin, kanaliemen ja kasvisten ihanat, täyteläiset maut.
Viinikukko muhii uunissa ja imee itseensä punaviinin, kanaliemen ja kasvisten ihanat, täyteläiset maut.
Kuva: Harri Kuittinen
Välimeren makuja 5: Ranska

Yksi purkillinen etanoita riittää noin kolmeen normaalikokoiseen etanapannulliseen.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla