Vaalitentti: Katso tal­len­ne Kalevan vaa­li­ten­tis­tä, mukana kuusi ni­me­käs­tä eh­do­kas­ta Oulun vaa­li­pii­ris­tä

Pääkirjoitus: Il­mas­ton­muu­tok­sen tor­jun­ta ei ole vi­her­hump­paa – maa­pal­lon läm­pe­ne­mi­nen mah­dol­lis­ta saada kuriin

Kolumni: Ou­lu­lais­kou­lun hyvät ko­ke­muk­set kou­lu­pu­dok­kai­den kanssa osoit­ta­vat, miten tärkeää on kokemus po­ruk­kaan kuu­lu­mi­ses­ta

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Rans­ka­lai­nen il­lal­li­nen on­nis­tuu aina – hurmaa lä­hei­se­si näillä gour­met-klas­si­koil­la

Etanapannu, sipulikeitto, sinisimpukat ja viinikukko ovat kaikki syystä ranskalaisen keittiön klassikoita. Niissä ovat maut kohdallaan, eikä voissa, viinissä ja kermassa säästellä.

Viinikukko muhii uunissa ja imee itseensä punaviinin, kanaliemen ja kasvisten ihanat, täyteläiset maut.
Viinikukko muhii uunissa ja imee itseensä punaviinin, kanaliemen ja kasvisten ihanat, täyteläiset maut.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.