Vihapuhe: Lauri Nikula antoi tör­ky­pu­heen virrata vuosia, kunnes mitta tuli täyteen

Ruoka: Ou­lu­lais­ten ba­naa­nit kyp­sy­vät Van­taal­la

Harrastukset: Suo­si­tuil­le ke­ra­miik­ka­kurs­seil­le pääsee Oulussa vain tuu­ril­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Poliisi epäi­lee, että mies surmasi naisen Sot­ka­mos­sa hotelli Ka­tin­kul­las­sa ja ajoi sen jälkeen kuo­lon­ko­la­rin Kär­sä­mäel­lä

Oulun poliisi kertoo tutkivansa kahta kuolemantapausta, joista toista tutkitaan epäiltynä henkirikoksena.

Jo aiemmin lauantaina poliisi kertoi yhden henkilön kuolleen törmättyään henkilöautolla raskaaseen ajoneuvoon Ouluntiellä Kärsämäen pohjoispuolella. Onnettomuus sattui puolenpäivän aikaan ja tie oli suljettuna liikenteeltä lähes kahdeksan tunnin ajan.

Nyt poliisi kertoo epäilevänsä, että menehtynyt noin 30-vuotias mies olisi syyllistynyt ennen kuolemaansa henkirikokseen. Epäilty henkirikos on poliisin mukaan tapahtunut lauantain vastaisena yönä hotelli Katinkullassa Sotkamon Vuokatissa.

Rikoksen uhri on noin 30-vuotias nainen. Sekä uhri että epäilty tekijä ovat poliisin mukaan kotoisin Haapavedeltä.

Poliisi on suorittanut lauantaina tutkintaa sekä epäillyn henkirikoksen tapahtumapaikalla Katinkullassa että onnettomuuspaikalla Kärsämäellä. Jo aiemmin lauantaina useammat mediat ovat uutisoineet, että poliisilla on ollut useita tunteja kestänyt operaatio hotelli Katinkullassa.

Poliisin mukaan tapauksen esitutkinta on vielä alkutekijöissään. Poliisi sanoo, ettei se kerro tutkinnan alkuvaiheessa rikoksen tekotapaa tai muita yksityiskohtia.