Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Historia: Oulussa riitti ra­ken­ta­mi­sen rys­ket­tä 2000-lu­vun alussa, kun Kaak­ku­ri paisui ja Nokiaa ra­ken­net­tiin

Jääkiekko: Kärpät hävisi taas, putosi sarjan pe­rän­pi­tä­jäk­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Pohde vauh­dit­taa ke­sä­työn­te­ki­jöi­den et­sin­tää vink­ki­palk­kioil­la ja bo­nuk­sil­la

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde kaipaa sijaisia erityisesti ikäihmisten palveluihin, vammaispalveluihin ja vuodeosastoille.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde kaipaa sijaisia erityisesti ikäihmisten palveluihin, vammaispalveluihin ja vuodeosastoille.
Kuva: Matti Jatkola/Pohde

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde ryhtyy vauhdittamaan kesätyöntekijöiden rekrytointia vinkkipalkkioiden ja bonusten avulla.

Pohde on hakenut kesäsijaisia vuoden alusta alkaen, sijaisuuksia on auki noin tuhat.

Hakijoita tarvitaan lisää varsinkin ikäihmisten ja vammaispalvelujen toimialueille sekä vuodeosastotyöhön koko Pohteen alueelle. Suurin tarve sijaisista on Rannikon ja Oulun eteläisen alueilla.

Pohteen työntekijöille maksetaan 300 euron vinkkipalkkio, jos vinkki tulee toukokuun alun jälkeen ja johtaa Pohteen ulkopuolisen työnhakijan rekrytointiin vähintään kahden kuukauden sijaisuuteen.

Myös kaikille kesäsijaisille maksetaan 300 euron kesäbonus tehtävästä riippumatta. Tämä edellyttää vähintään kahden kuukauden työsopimusta vähintään 80 prosentin työajalla.

Jos työsuhde jatkuu neljä kuukautta, maksetaan tämän jälkeen 300 euron lisäbonus. Myös lisäbonukseen on edellytyksenä vähintään 80 prosentin työaika.

Koskevat koko henkilöstöä

Pohteen bonus- ja vinkkipalkkiot ovat voimassa toukokuun alusta elokuun loppuun ja ne koskevat koko henkilöstöä.

– Sijaisia tarvitaan, jotta pystymme varmistamaan kesäajan toiminnan ja henkilöstö saa tarvitsemansa lomat. Haluamme vauhdittaa työntekijöiden rekrytointia bonus- ja vinkkipalkkioilla, kertoo Pohteen henkilöstöjohtaja Juha Jääskeläinen tiedotteessa.