Taide: Ou­lu­lai­nen Elsi Tau­riai­nen jul­kai­si maa­laus­vi­deon ja sai 100 000 seu­raa­jaa

Neuvottelutaito: Oulun po­lii­sin neu­vot­te­lu­ryh­män vetäjä kertoo tiu­kim­mat ti­lan­teen­sa

Kolumni: Sek­suaa­li­nen ah­dis­te­lu on rikos ja siihen tulee suh­tau­tua sel­lai­se­na

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Pe­ru­lai­nen mukula muutti his­to­rian kulun – höystä ar­ki­se­na pidetty peruna ku­nin­gat­ta­rel­le­kin mais­tu­vak­si öl­jyl­lä, voilla tai ton­na­to-kas­tik­keel­la

Näiden ohjeiden avulla on helppo palauttaa perunan maine. Harva tulee ajatelleeksi, kuinka valtava merkitys tuolla kalpealla kaverilla on ollut. Kokeile myös sardellien ja sienten yhdistelmää pastan kanssa.

Tonnatokastike sisältää kapriksia, sardellia ja tonnikalaa. Se toimii mainiosti mehevän uuniperunan maustajana.
Tonnatokastike sisältää kapriksia, sardellia ja tonnikalaa. Se toimii mainiosti mehevän uuniperunan maustajana.
Kuva: Vilja Pursiainen

Uudet perunat ovat päässeet erityisherkun asemaan, mutta lopun aikaa vuodesta peruna on arkisen lisukkeen maineessa – ihan turhaan.

Perunanviljelijät ovat kyllä tehneet töitä tämän mielikuvan muuttamisen eteen. Työtä on tehty niin pelloilla kuin laboratorioissa.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.