Kolumni: Yh­dys­val­tain abort­ti­pää­tök­sen hä­viä­jiä ovat ta­sa-ar­vo ja naisten ih­mi­soi­keu­det, ja ke­hi­tyk­ses­tä on syytä olla huo­lis­saan myös täällä

Oulun yliopisto: Kol­le­gion tuore päätös syn­nyt­tää kitkaa Oulun yli­opis­ton yh­tei­sön ja johdon välillä

Pe­rään­ajo-on­net­to­muuk­sia sattui tors­tai­na ruuh­kau­tu­neel­la Kuu­sa­mon­tiel­lä

Kuusamontiellä on sattunut peräänajo-onnettomuuksia juuri ennen kello viittä torstai-iltapäivällä.

Toinen onnettomuus sattui Pohjantien rampin ja Tulliväylän välillä Laanilan Nesteen kohdalla. Onnettomuudessa oli poliisin mukaan osallisena kolme henkilöautoa, vaikka alun perin tiedotettiin, että osallisina olisi ollut jopa viisi autoa.

Poliisista kerrotaan, että ensimmäinen auto jarrutti asianmukaisesti edellä olevan jarruttaessa. Takana tuleva henkilöauto ei ehtinyt jarruttaa ja ajoi ensimmäisen auton perään. Myös kolmas auto ajoi letkan perään.

Ensimmäisen auton kuljettaja valitteli ensihoidolle niskakipua, mutta vakavilta loukkaantumisilta vältyttiin. Perään ajaneet kuljettajat saivat sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Liikenteelle ollut suurta haittaa, sillä autot pääsivät siirtymään syrjään omin avuin. Yksi ajokaista oli kuitenkin jonkin aikaa suljettuna liikenteeltä.

Myös Kiimingin suunnalla kolaroitiin samaan aikaan. Putkosen ja Kiimingin välisellä tieosuudella Honkimaan kohdalla takana oleva auto törmäsi edessä ajavan kuomulliseen peräkärryyn. Autot pääsivät siirtymään syrjään eikä haittaa liikenteelle päässyt juurikaan syntymään.

Perään ajanut sai poliisilta sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kuusamontie oli torstaina iltapäivän ja alkuillan aikana ajoittain erittäin ruuhkautunut.

Lue lisää: Ju­han­nus­lii­ken­ne vil­kas­tui il­ta­päi­väl­lä Oulussa eikä ko­la­reil­ta väl­tyt­ty – e­ri­tyi­ses­ti Kuu­sa­mon­tie ruuh­kau­tui, mutta hiljeni iltaa kohden

Juttua päivitetty poliisin tiedoilla kello 20.21.