Joukkoliikenne: Oulun jouk­ko­lii­ken­teen linjat siir­ty­vät pois OTP:lta ensi vii­kol­la, lii­ken­tees­sä voi olla häi­riöi­tä

Uimavedet: Katso Kalevan ui­ma­ran­ta­ko­nees­ta, kuinka puhdas vesi lä­hi­ran­nal­la­si on

Pe­rään­ajo-on­net­to­muuk­sia sattui tors­tai­na ruuh­kau­tu­neel­la Kuu­sa­mon­tiel­lä

Kuusamontiellä on sattunut peräänajo-onnettomuuksia juuri ennen kello viittä torstai-iltapäivällä.

Toinen onnettomuus sattui Pohjantien rampin ja Tulliväylän välillä Laanilan Nesteen kohdalla. Onnettomuudessa oli poliisin mukaan osallisena kolme henkilöautoa, vaikka alun perin tiedotettiin, että osallisina olisi ollut jopa viisi autoa.

Poliisista kerrotaan, että ensimmäinen auto jarrutti asianmukaisesti edellä olevan jarruttaessa. Takana tuleva henkilöauto ei ehtinyt jarruttaa ja ajoi ensimmäisen auton perään. Myös kolmas auto ajoi letkan perään.

Ensimmäisen auton kuljettaja valitteli ensihoidolle niskakipua, mutta vakavilta loukkaantumisilta vältyttiin. Perään ajaneet kuljettajat saivat sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Liikenteelle ollut suurta haittaa, sillä autot pääsivät siirtymään syrjään omin avuin. Yksi ajokaista oli kuitenkin jonkin aikaa suljettuna liikenteeltä.

Myös Kiimingin suunnalla kolaroitiin samaan aikaan. Putkosen ja Kiimingin välisellä tieosuudella Honkimaan kohdalla takana oleva auto törmäsi edessä ajavan kuomulliseen peräkärryyn. Autot pääsivät siirtymään syrjään eikä haittaa liikenteelle päässyt juurikaan syntymään.

Perään ajanut sai poliisilta sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kuusamontie oli torstaina iltapäivän ja alkuillan aikana ajoittain erittäin ruuhkautunut.

Lue lisää: Ju­han­nus­lii­ken­ne vil­kas­tui il­ta­päi­väl­lä Oulussa eikä ko­la­reil­ta väl­tyt­ty – e­ri­tyi­ses­ti Kuu­sa­mon­tie ruuh­kau­tui, mutta hiljeni iltaa kohden

Juttua päivitetty poliisin tiedoilla kello 20.21.