Pesäpallo: Lippo kaipaa ri­pauk­sen ren­tout­ta koh­ta­lon­ot­te­luun Sii­lin­jär­vel­le – "Turha varman päälle te­ke­mi­nen pitää saada pois"

Koti: Ou­lu­lai­sen Hillin perheen vuoden van­has­sa kodissa mie­len­kiin­toi­sen lisän tuovat si­sus­tuk­ses­sa käy­tet­ty vaneri sekä ik­ku­noi­na toi­mi­vat la­si­ele­men­tit

Tilaajille

Pe­las­tus­lai­tos oli va­rau­tu­nut al­ku­vii­kon myrs­kyi­hin, mutta Ahdin ja Paulan voimat yl­lät­ti­vät silti – "Rai­vat­ta­vaa riittää var­mas­ti vii­koik­si"

Oulu–Koillismaan pelastuslaitokselle kertyi yhteensä noin 700 hälytystehtävää alkuviikon myrskyjen jäljiltä. Päällikköpäivystäjä Petri Hintikka Oulu–Koillismaan pelastuslaitokselta kertoo, että hälytystehtävien lisäksi pelastuslaitos on esimerkiksi raivannut kaatuneita puita tieltä pelastusyksiköiden ajaessa kohteeseen.

Myrsky kuritti pahiten Taivalkoskea, jossa raivaustyöt ovat edelleen kesken. Pelastuslaitokselle tulee Hintikan mukaan edelleen vahinkoilmoituksia, ja hän uskoo tilanteen jatkuvan juhannuksen ajan.