Festivaalit: Ellie Goul­ding ja Me­ga­deth Qstoc­kin pää­esiin­ty­jik­si – fes­ti­vaa­li viettää hei­nä­kuus­sa 20-vuo­tis­juh­liaan

Korot: Kaleva seuraa kor­ko­ta­soa päi­vit­ty­väs­sä ar­tik­ke­lis­sa: Katso täältä eu­ri­bor-kor­ko­jen tuo­reim­mat lukemat

Luitko jo tämän: Miksi ou­lu­lai­nen Ari, 33, käyttää ana­bo­li­sia ste­roi­de­ja?

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Pa­kot­teet Venäjän ran­kai­se­mi­sek­si ko­ve­ne­vat vielä – "Ve­nä­jäl­lä toi­mi­vat suo­ma­lais­yri­tyk­set eivät ole oikea kohde boi­ko­teil­le"

Venäjällä toimivia suomalaisyrityksiä edustava Suomalais-venäläinen kauppakamari ennakoi, että pakotteiden iskusta tulee kova myös Venäjällä toimiville yrityksille. Toimitusjohtaja Jaana Rekolainen sanoo yritysten kestäneen pakotteet sisulla.

Venäjällä toimivat suomalaisyritykset arvioivat nyt kuumeisesti, miten järjestää liiketoimintansa Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

Liiketoiminnasta Venäjällä voi koitua imagohaittaa, ja Venäjälle asetetut pakotteet iskevät väistämättä myös suoraan maassa toimiviin suomalaisyrityksiin.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin (SVKK) neuvontapuhelin on käynyt tällä viikolla kuumana, kun yrittäjät ovat tiedustelleet, miten pakotteet vaikuttavat heidän liiketoimintaansa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.