Nallikari: Golf-kent­tä pul­lah­ti pois Hie­ta­saa­ren suun­ni­tel­mas­ta

Nuoret: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta saa ou­lu­lais­nuo­ril­ta myös kri­tiik­kiä

Luitko jo tämän: Vie­rai­lim­me per­hee­näi­ti Marika Fin­ger­roo­sin luona ja saimme sek­si­le­lu-esit­te­lyn

Päih­ty­nyt kul­jet­ta­ja ajoi autolla kolmen ihmisen päälle Oulun kes­kus­tas­sa – yksi henkilö vietiin sai­raa­la­hoi­toon

Päihtynyt kuljettaja ajoi autolla törmäten kolmeen ihmiseen, autoihin sekä aitaan perjantaina 23. syyskuuta aamuyöllä Oulussa Albertinkadulla.

Poliisi sai tehtävän Oulun keskustaan Albertinkadulle noin kello 04.30. Ilmoitustietojen mukaan paikalla oli ollut tappelu ja joku oli ajanut autolla ihmisen päälle. Paikalle meni useita poliisipartioita.

Tapahtumapaikalla selvisi, että tilanteessa oli ensin ollut tappelu, jonka jälkeen yksi riidan osapuolista oli noussut autoon ja ajanut autolla osuen ainakin kolmeen paikalla olleeseen ihmiseen.

Hän oli törmännyt autolla myös lähellä pysäköitynä olleisiin autoihin sekä aitaan. Tilanteessa loukkaantui kolme henkilöä, joista yksi toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisilla ei tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa loukkaantuneiden vammojen vakavuudesta.

Tapahtumiin liittyen poliisi otti yöllä kiinni kaksi henkilöä. Esitutkinta on vasta alussa. Tapahtumia tutkitaan tässä vaiheessa rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, törkeä pahoinpitely ja törkeä rattijuopumus.