Kaupunginjohtaja: Kah­dek­san kiin­nos­ta­vaa nimeä kertoo, ovatko he ha­ke­mas­sa

Jääkiekko: Oulun alueen ju­nio­ri­jouk­kueet pe­laa­maan taas omien lo­go­jen­sa alle

Teatteri: Kau­ris­mäen klas­sik­ko en­si-il­las­sa Oulussa

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Päih­ty­neet pitivät po­lii­sin kii­rei­se­nä: Mies pa­hoin­pi­te­li hen­ki­lö­kun­taa Oulun len­to­ken­täl­lä, huu­me­kus­kin auto ta­ka­va­ri­koi­tiin Kau­ko­vai­niol­la

Oulun poliisilla riitti tekemistä päihtyneiden kanssa lauantai-iltana. Kuvituskuva.
Oulun poliisilla riitti tekemistä päihtyneiden kanssa lauantai-iltana. Kuvituskuva.
Kuva: Emmi Korhonen / Lehtikuva

Päihtyneet ihmiset pitivät Oulun poliisin kiireisenä lauantai-iltana. Oulun keskustassa oli poliisin mukaan illan aikana paljon päihtyneitä ja häiriökäyttäytymistä, mihin poliisi joutui puuttumaan.

Illalla kymmenen aikaan Oulunsalon lentokentällä tapahtui välikohtaus, jossa päihtynyt miesmatkustaja aiheutti häiriötä ja pahoinpiteli henkilökuntaa. Hän oli käynyt henkilökuntaan käsiksi ja lyönyt heitä nyrkillä.

Mies vastusti myös poliisin kiinniottoa. Hänet vietiin poliisivankilaan epäiltynä pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle.

Sunnuntain puolella poliisi taas hälytettiin Kempeleeseen päihtyneiden alaikäisten kotibileisiin. Paikalla oli kymmenkunta nuorta, joista suurin osa oli alkoholin vaikutuksen alaisena. Myös talossa asuvan nuoren vanhemmat tulivat paikalle.

Bileissä olleet nuoret poistettiin paikalta ja poliisi teki asiasta lastensuojeluilmoituksen.

Huumekuskin auto takavarikoitiin Kaukovainiolla

Päihtymys näkyi myös Oulun liikenteessä lauantai-iltana.

Poliisi pysäytti illalla kahdeksan jälkeen Kaukovainiolla henkilöauton, jossa oli kiinni väärä rekisterikilpi. Autoa kuljettanut mies antoi pikatestissä positiivisen tuloksen huumausaineille ja asia selvitettiin vielä verikokeilla.

Poliisin mukaan kyseinen mies on jäänyt vuoden sisällä toistakymmentä kertaa kiinni kortitta ajamisesta, joten hänen omistamansa auto takavarikoitiin. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.