Vaalitentti: Katso tal­len­ne Kalevan vaa­li­ten­tis­tä, mukana kuusi ni­me­käs­tä eh­do­kas­ta Oulun vaa­li­pii­ris­tä

Pääkirjoitus: Il­mas­ton­muu­tok­sen tor­jun­ta ei ole vi­her­hump­paa – maa­pal­lon läm­pe­ne­mi­nen mah­dol­lis­ta saada kuriin

Kolumni: Ou­lu­lais­kou­lun hyvät ko­ke­muk­set kou­lu­pu­dok­kai­den kanssa osoit­ta­vat, miten tärkeää on kokemus po­ruk­kaan kuu­lu­mi­ses­ta

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Outo ongelma Ol­ki­luo­dos­sa – Syöt­tö­ve­si­pum­put ovat vanhaa pe­rus­tek­niik­kaa

Meille energiaa kotitalouksissamme käyttäville kansalaisille uutisoidaan nykyisin tiuhaan tahtiin energian, etenkin sähköenergian hinnan, kovista nousupaineista.

Sähkön myyjät kertoilevat olevansa pakkorakosessa nostamaan myymänsä sähkön hintaa toistuvasti lyhyin aikavälein siitä huolimatta, että heidän yhtiöidensä tuloskäyrät näyttävät pystysuoraa nousua.

Medioissa vihjaillaan jopa tulevan talven pakkasten aikana järjestettävistä sähkökatkoksista sen takia, että sähköä ei mahdollisesti ole riittävästi tarjolla omassa maassa, eikä sitä saa ostettua toisten Pohjoismaiden verkoista.

Lähes ainoana pahasta sähkönpuutteesta pelastavana ”enkelinä” mainitaan koeajovaiheessa oleva Olkiluoto 3 -ydinvoimala, jonka valmistuminen on viivästynyt jo hämmästyttävän kauan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.