Ukrainan sota: Oulun uk­rai­na­lai­set muut­ta­vat nyt omiin asun­toi­hin, Help Cen­te­ril­lä kii­reis­tä aikaa

Luitko jo tämän: Hevosia vä­ki­val­loin kä­sit­te­le­vät ken­git­tä­jät ovat ylei­nen, mutta vaiettu ilmiö

Vanhat kuvat: Näin pik­ku­jou­lu­ja on juh­lit­tu Oulussa 2000-lu­vul­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Oulun torista ja sen re­mon­tis­ta val­lal­la val­ta­vas­ti vääriä kä­si­tyk­siä – suo­ra­nai­nen so­me­rai­vo val­lit­see au­ki­olo­ai­ko­jen muu­tok­sis­ta ja sen kiin­ni­me­noai­ka­tau­lus­ta

Leena Vuotovesi ja Jarmo J. Husso haluavat saattaa ihmisten tietoon tosiasioita, kuten että tori avautuu normaalisti myös ensi keväänä.

– Harva asia on herättänyt niin paljon hälyä, että sähköpostini ja puhelimeni ovat täyttyneet yhteydenotoista. Ihan täysjärkisetkin ihmiset ovat ottaneet yhteyttä ja kauhistelleet, pannaanko kauppatori ja kauppahalli nyt kiinni kahdeksi vuodeksi, sanoo Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo J. Husso (kok.).

Kyse on tietysti väärinkäsityksistä, jotka koskevat Oulun kauppatorin osittaista sulkemista remontin tieltä. Oulun liikekeskuksen toiminnanjohtaja Leena Vuotovesi ja Husso haluavat korjata väärät käsitykset, joita on valloillaan erityisesti sosiaalisessa mediassa. Hetkittäin siellä ilmenee suoranaista someraivoa.

He luettelevat tosiasioita: Kauppahalli pysyy auki. Tori ei mene kiinni kahdeksi vuodeksi. Tori ei mene kokonaan kiinni. Yksikään torikauppias ei menetä myyntipaikkaansa ensi vuoden kesällä. Torialueen aitat ja makasiinit pysyvät auki.

Leena Vuotovesi ja Jarmo J. Husso sanovat, että somemaailma liikkuu paljon täysin vääriä käsityksiä torialueen remontista ja torin kiinniolosta. He haluavat yksissä tuumin oikoa niitä.
Leena Vuotovesi ja Jarmo J.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.