vastaa kyselyyn: Tuetko työn­te­ki­jä­jär­jes­tö­jen mie­len­il­mauk­sia ja lak­ko­ja?

Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Jääkiekko: Miksei Saku Mäen­alas­ta pääs­tet­ty NHL-lei­ril­le?

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Oulun teat­te­rin ke­vät­vie­raat ovat Chap­li­nin sukua – Esi­tys­tä Bells and Spells on kehuttu jär­jes­tä­jän ammatin pai­na­jai­sek­si

Koomikon tyttären Victoria Thierrée Chaplinin luoma esitys lumosi kansainväliset yleisöt.

Ranskalainen näyttelijätär Aurelia Thierrée esittää kleptomaania, joka on varastamiensa esineiden armoilla. Naulakko alkaa kävellä ja mekko elää omaa elämäänsä.
Ranskalainen näyttelijätär Aurelia Thierrée esittää kleptomaania, joka on varastamiensa esineiden armoilla. Naulakko alkaa kävellä ja mekko elää omaa elämäänsä.
Kuva: Richard Haughton

Oulun teatterin ensi kevään vierailuohjelmistossa nähdään kuuluisia kansainvälisiä vieraita. Harvinaislaatuinen kevätvieras näillä leveysasteilla on Victoria Thierrée Chaplinin luoma ja ohjaama teos Bells and Spells.

Bells and Spells tarjoaa fyysistä teatteria, eteeristä kuvastoa, arvaamatonta rekvisiittaa ja surrealistista huumoria. Näyttämöllä ovat ranskalaisen näyttelijä Aurelia Thierrée ja tanssija Jaime Martinez.

Aurelia Thierrée esittää kleptomaania, joka on varastamiensa esineiden armoilla. Naulakko alkaa kävellä, tuolit ja pöytä liukuvat pois ja mekko alkaa elää omaa elämäänsä.

Eräs brittikriitikko kehui teosta järjestäjän ammatin painajaiseksi.

"Maailmanluokan esityksen saaminen Ouluun kutkuttaa valtavasti."
Alma Lehmuskallio
Oulun teatterin taiteellinen johtaja

Esityksen ohjaaja Victoria Thierrée Chaplin on koomikko, näyttelijä ja ohjaaja Charlie Chaplinin ja tämän neljännen vaimon Oona O’Neillin tytär.

Esiintyjä Aurélia Thierrée, Victoria Thierrée Chaplinin tytär, on näytellyt lapsesta asti vanhempiensa sirkusryhmissä Le Cirque Imaginairessa ja Cirque Invisiblessa.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.