Jääkiekko: Kärpät hävisi vii­mei­sen lii­ga­kamp­pai­lun­sa Ha­ka­met­säs­sä jat­ko­ajal­la

Pääkirjoitus: Köy­hil­le pu­toi­lee nyt vain muruja rik­kai­den ro­ko­te­pöy­dil­tä, eikä se ole edes jäl­kim­mäi­sen joukon etu

Tilaajille

Oulun teat­te­rin Alma Leh­mus­kal­lio ja Anu-Maa­rit Moi­la­nen saivat Olavi Veis­tä­jä -pal­kin­non – kak­sik­ko näkee teat­te­rin tu­le­vai­suu­den myön­tei­se­nä vii­me­ai­kai­sis­ta haas­teis­ta huo­li­mat­ta

Lehmuskallio ja Moilanen ovat iloisia ja otettuja palkinnosta. Palkinnon perusteluissa mainitaan muun muassa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioiden edistäminen Oulun teatterissa.

Oulu
Oulun teatterin Anu-Maarit Moilanen ja Alma Lehmuskallio saivat Olavi Veistäjä -palkinnon.
Oulun teatterin Anu-Maarit Moilanen ja Alma Lehmuskallio saivat Olavi Veistäjä -palkinnon.
Kuva: Oulun teatteri

Oulun teatterin työpari taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio ja toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen sekä freelance-taiteilija Pirjo Liiri-Majava saivat Suomen Kulttuurirahaston Olavi Veistäjä -palkinnon Tampereen Teatterikesän avajaisissa tiistaina 3. elokuuta.

Olavi Veistäjän palkinto jaetaan valtakunnallisesti merkittävästä tuoreesta ja ajankohtaisesta teatteriteosta. Palkintoperusteluissa mainitaan muun muassa se, että Lehmuskallio ryhtyi uutena taiteellisena johtajana edistämään Oulun teatterissa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioita.