Rakentaminen: Oulun kes­kus­taan nousee lä­hi­vuo­si­na uusia, aiempaa kor­keam­pia ker­ros­ta­lo­ja Hal­li­tus­ka­dul­le ja Hei­nä­pää­hän

Kevään ylioppilastulokset: Katso listoja Oulun ja muun Poh­jois-Poh­jan­maan uusista yli­op­pi­lais­ta

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Oulun mo­ni­toi­mi­aree­nan si­jain­ti tulossa kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen kä­sit­te­lyyn: Vah­vim­mik­si vaih­to­eh­doik­si nou­se­mas­sa po­lii­si­ta­lon tontti radan var­res­sa ja Rak­si­lan pe­sä­pal­lo­sta­dio­nin paikka

Raksilan pesäpallostadion voi joutua siirtymään uuden areenan tieltä. Aiemmin paikaksi on esitelty pienentyvän paloaseman tonttia.
Raksilan pesäpallostadion voi joutua siirtymään uuden areenan tieltä. Aiemmin paikaksi on esitelty pienentyvän paloaseman tonttia.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Oulun kaupunginhallitus käsittelee ensi maanantaina tapahtuma- ja elämysareenan sijoittumista. Areenaa tarkastellaan kaupunginjohtajan asettaman työryhmän selvityksen pohjalta. Lyhyen määräajan vuoksi työryhmällä ei ollut mahdollista laatia riittävän tarkkaa hankesuunnittelutasoista vertailua.

Kaupunginhallituksen päätösesityksenä on, että areenan sijoittumisesta poliisi- ja oikeustalon tontille laaditaan hankesuunnitelma ja areenan sijoittumisesta Raksilan urheilupuistoon laaditaan hankeselvitys.