Päätoimittajan kolumni: Viina vie urat, perheen ja ter­vey­den, mutta mitäpä siitä?

Peruskoulut: Kym­me­nen ou­lu­lais­opet­ta­jat ker­to­vat, että van­hem­mil­ta tulee rajuja ja asiat­to­mia vies­te­jä

Työtaistelut: Kevään lak­ko­su­man taus­tal­ta löy­ty­vät neu­vot­te­lu­jär­jes­tel­män muutos, inf­laa­tio ja ki­ky-so­pi­muk­sen kaiut

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Oulun ase­ma­kes­kuk­sen suun­nit­te­lu­ki­san ta­ka­ra­jaa ve­ny­tet­tiin kuu­kau­del­la – kil­pai­luun osal­lis­tu­vat pitivät ai­ka­ra­jaa liian tiuk­ka­na, alueen kal­lio­pe­räs­tä li­sä­tut­ki­mus­ta

Oulun kaupunkikuvaan tulevina vuosina suuresti vaikuttavan Asemakeskuksen uudistamisen suunnittelukilpailun takarajaa on päädytty siirtämään kuukaudella eteenpäin lokakuun loppuun.

Lykkäyksen taustalla ovat kilpailuun osallistuneilta toimijoilta saatu palaute ja toisaalta se, että alueella tehtiin kallioperätutkimus jonka tulokset tulivat lisätietona osallistujille kesän aikana, kertoo kiinteistökehityspäällikkö Janne Marttinen Senaatin Asema-alueet Oy:stä. Yhtiö on kilpailun järjestäjä.

Kallioperän tasolla on merkitystä, sillä aluetta rakennettaessa on tarkoitus mennä myös maan alle. Aiemmin ei ollut Marttisen mukaan tarkkaa tietoa siitä, missä syvyydessä kallioperä tulee alueella vastaan.

– Osallistujilta tuli lisäksi palautetta, että alkuperäinen annettu aika oli liian lyhyt laadukkaaseen suunnitteluun.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.