Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ou­lu­lais­tut­ki­ja kehitti me­ne­tel­män, jolla voidaan pa­ran­taa työ­elä­män pa­him­mat vaivat: "E­si­hen­ki­löt seu­raa­vat tu­lok­sia, kun pitäisi seurata ihmisiä jotka tekevät tu­lok­sen"

Tilastomatematiikkaan ja motivaatioteoriaan perustuvan mittausmenetelmän keskeinen termi on suorituskyky ja keskiössä ovat työntekijät. Ramboll Finland Oy:ssä menetelmä osoittautui käytännössä toimivaksi.

Oululainen dosentti Marko Kesti on työelämätutkija, joka on kehittänyt menetelmän, jolla voidaan parantaa pitovoimaa työpaikoilla.
Oululainen dosentti Marko Kesti on työelämätutkija, joka on kehittänyt menetelmän, jolla voidaan parantaa pitovoimaa työpaikoilla.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Suomalaisten yritysten tuottavuutta ja pitovoimaa voitaisiin nostaa merkittävästi nykyistä paremmalla johtamisella ja keskittymällä tulostavoitteiden sijaan johtamaan tulosta tekeviä ihmisiä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.