Työelämä: Ou­lu­lai­nen Simo Ke­kä­läi­nen tapasi kiin­nos­ta­van eng­lan­ti­lai­sen ja hieroo nyt kaup­po­ja Va­lio­lii­ga­seu­ran kanssa

Liikenne: Hurjaa yli­no­peut­ta ajanut au­toi­li­ja jäi kiinni Kuu­sa­mon­tiel­lä Oulussa

Luitko jo tämän: Ou­lu­lai­sen Paulus Män­ty­län, 33, rin­nas­sa sykkii jo kolmas sydän

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Ou­lu­lais­te­ki­jät panevat uusiksi Maa on syn­ti­nen laulu -lef­fa­klas­si­kon – Moll­berg-fa­nien suu­tut­ta­mi­nen ei pelota Kaikki synnit -sarjan luojia

Mika Ronkainen ja Venla Aakko työstävät käsikikirjoitusta Maa on syntinen laulu -teoksen pohjalta. Elokuvasäätiö myönsi Solar Filmsin tuottamalle hankkeelle 30 000 euron kehittämistuen.

Venla Aakolle ja Mika Ronkaiselle yhdessä käsikirjoittaminen on luontevaa. Nyt he työstävät elokuvakäsikirjoitusta Mukan romaanin pohjalta.
Venla Aakolle ja Mika Ronkaiselle yhdessä käsikirjoittaminen on luontevaa. Nyt he työstävät elokuvakäsikirjoitusta Mukan romaanin pohjalta.
Kuva: Jukka Leinonen / Arkisto

Kaikki synnit -sarjasta tuttu oululainen käsikirjoittajakaksikko Mika Ronkainen ja Venla Aakko työstää parhaillaan elokuvakäsikirjoitusta, joka perustuu pohjoiseen klassikkoromaaniin. Tekeillä on uusi filmatisointi pellolaiskirjailija Timo K. Mukan Maa on syntinen laulu -teoksesta. Edellisestä, Rauni Mollbergin ohjaamasta Mukka-filmatisoinnista on kulunut jo 50 vuotta.

Uuden filmatisoinnin ohjaa Mika Ronkainen ja sen tuottaa Solar Films.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.