Liikenne: Täys­säh­kö­tak­sit yleis­ty­vät Oulun tol­pil­la

Kolumni: Ei kannata sai­ras­tua, jos asut syr­jä­se­dul­la

Oulu: Kii­ke­liin suun­ni­tel­tu me­ri­kyl­py­lä hakee jälleen li­sä­ai­kaa – ja on to­den­nä­köi­ses­ti saa­mas­sa sitä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Ou­lu­lai­nen Uimosen perhe pohtii, jou­tu­vat­ko lapset taas etä­kou­luun – Työ­pai­koil­la mie­ti­tään, miten mök­ki­hö­pe­ryys es­te­tään ja yh­tei­nen kah­vi­pöy­tä tuodaan verk­koon

Pohjois-Pohjanmaan koronavirustilanne mietityttää kotona ja työpaikoilla. Oulun kaupunki siirtää hallinnon työntekijät etätöihin, yliopistolla etätyöarki jatkuu tuttuun tapaan. Uimosen perheessä toivotaan, että mahdollinen etäkoulu sujuisi kokemuksen myötä aiempaa paremmin.

Monessa oululaisperheessä odotetaan pelonsekaisin tuntein tulevien päivien ja viikkojen tapahtumia. Kuuma peruna on, joutuvatko lapset etäopetukseen vai eivät.

– Hieman kauhulla tässä odotellaan, että joutuvatko lapset taas etäkouluun. Täytyy toivoa, että etäily sujuisi nyt paremmin, kun siitä on jo kokemusta, Uimosen perheen äiti Annika Uimonen sanoo.

Uimonen painottaa etäopetuksen olevan rankkaa perheen vanhemmille. Uimosen perheessä isä pystyy työskentelemään etänä, mutta äidillä tätä mahdollisuutta ei ole.

– Touhu on vanhemmille aika vaativaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.