Kouluruoka: Oulun kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa tar­joil­lun oudon ha­jui­sen jau­he­li­ha­kei­ton syy selvisi

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Ou­lu­lai­nen po­li­tii­kan taus­ta­vai­kut­ta­ja Pertti Rauhio siirtyi huol­to­jouk­koi­hin – "Vai­mo­ni päät­tää, mitä mieltä olemme po­li­tii­kas­ta ja minä päätän, mitä meillä on päi­väl­li­sek­si"

60 vuotta täyttävä Pertti Rauhio on toiminut eduskunnan hallintojohtajana jo toistakymmentä vuotta, ja se on Sauli Niinistön ansiota. Ministerin puolisona hän huolehtii myös arjen sujuvuudesta kotona.

Pertti Rauhio on palannut osittain kotikaupunkiinsa Ouluun, jossa hänellä on toinen koti puolisonsa Tytti Tuppuraisen kanssa.
Pertti Rauhio on palannut osittain kotikaupunkiinsa Ouluun, jossa hänellä on toinen koti puolisonsa Tytti Tuppuraisen kanssa.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Otto Karhin puisto, tuttavallisemmin Letku on tuttu paikka oululaissyntyiselle Pertti Rauhiolle. Hänen nuoruudessaan 1970–1980-luvuilla se oli suosittu nuorten kohtaamispaikka, jonne ei ollut kotoa Raksilasta pitkä matka.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.