Yrittäjän tarina: Ou­lu­lai­nen Risto Hoik­ka­nie­mi vastasi pu­he­luun, joka johti kon­kurs­siin ja mil­joo­na­vel­koi­hin

Koti: Vauva pani ou­lu­lai­sen Kar­ja­lan perheen huo­ne­jär­jes­tyk­sen uusiksi

Keskoset: Ii­läi­nen Vera Tur­ti­nen painoi syn­tyes­sään vain 500 grammaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ou­lu­lai­nen po­li­tii­kan taus­ta­vai­kut­ta­ja Pertti Rauhio siirtyi huol­to­jouk­koi­hin – "Vai­mo­ni päät­tää, mitä mieltä olemme po­li­tii­kas­ta ja minä päätän, mitä meillä on päi­väl­li­sek­si"

60 vuotta täyttävä Pertti Rauhio on toiminut eduskunnan hallintojohtajana jo toistakymmentä vuotta, ja se on Sauli Niinistön ansiota. Ministerin puolisona hän huolehtii myös arjen sujuvuudesta kotona.

Pertti Rauhio on palannut osittain kotikaupunkiinsa Ouluun, jossa hänellä on toinen koti puolisonsa Tytti Tuppuraisen kanssa.
Pertti Rauhio on palannut osittain kotikaupunkiinsa Ouluun, jossa hänellä on toinen koti puolisonsa Tytti Tuppuraisen kanssa.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Otto Karhin puisto, tuttavallisemmin Letku on tuttu paikka oululaissyntyiselle Pertti Rauhiolle. Hänen nuoruudessaan 1970–1980-luvuilla se oli suosittu nuorten kohtaamispaikka, jonne ei ollut kotoa Raksilasta pitkä matka.

Nyt maisema on toisenlaisen: grillikioski on poissa ja nuorisokin viihtyy mieluummin lämpimissä sisätiloissa läheisellä Kesäkadulla.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.