-

Ää­ni­mies otti härkää sar­vis­ta

JVR Agency ei ole antanut musiikkialalle kovan korona-ajan lannistaa, vaan laajentanut skaalaansa monipuolisemmaksi. Helmikuussa aloitti levy-yhtiö, seuraavaksi studio.

JVR Agency ei ole antanut musiikkialalle kovan korona-ajan lannistaa, vaan laajentanut skaalaansa monipuolisemmaksi. Helmikuussa aloitti levy-yhtiö, seuraavaksi studio.

Tilaajille
Tilaajille

– Tervetuloa, täällä on kuin myrskyn jäljiltä, sanoo Joonas Rinne keskellä studion työmaata.

– Ajatuksena olisi saada hommat loppuun huomenna, mutta viimeistelyyn käytettävät työkalut tekivät tenän.

28-vuotiaan Rinteen luotsaama JVR Agency -yhtiö on ottamassa askeleita laaja-alaiseksi musiikin monitoimiyritykseksi. Oulunsalossa majaansa pitävä yritys on aiemmin erikoistunut ohjelmamyyntiin, tapahtumatekniikkaan ja artistimanagerointiin, mutta laajensi helmikuussa alaansa levy-yhtiötoimintaan ja musiikkipromootioon perustamalla JVR Music Group -tytäryhtiön.

Musiikkistudion rakentaminen on paitsi tärkeä satsaus levy-yhtiötoimintaan, mutta ennen kaikkea yksi palvelu lisää yrityksen tarjontaan. Rinne on aiemmin tarjonnut studiopalveluita ja pyörittänyt treenikämppästudiota, joten studiotoimintaan laajennus oli luonteva teko.

– Ajattelin, että studiossa käyminen on kallista ja haastavaa, joten voimme äänittää meidän kiinnitysten levyt täällä ja se vähentää kuluja. Kaikkea ei kuitenkaan kannata tehdä itse.

Ulkopuolisen silmiin soittohuone näyttää vielä hyvin keskeneräiseltä, mutta tosiasiassa jäljellä on vain viimeistelyä: akustiikkaelementtien kiinnittämistä ja listojen asentamista paikalleen.

– Kun kerroin remonttia tekevälle rakennusmiehelle, että olette tulossa kuvaamaan, hän meinasi tulla laittamaan paikat muoveihin, Rinne nauraa.

JVR:n studion avajaisia on määrä juhlia huhtikuun alussa. Vilkastunut keikkamyynti pitää Katri Lämsän (vas.) ja Joonas Rinteen kiireisinä toimistolla.
JVR:n studion avajaisia on määrä juhlia huhtikuun alussa.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.