Ylioppilaat: Ou­lu­lai­nen Lauri Lohi kertoo, miten hän kir­joit­ti täydet pisteet äi­din­kie­len ko­kees­ta

Unelma Hietasaaressa: Ou­lu­lais­per­he re­mon­toi vanhan puu­ta­lon oman nä­köi­sek­si

Valmistuneet: Ou­lu­lai­nen kuk­ka­kaup­pa­yrit­tä­jä myy tänä vii­kon­lop­pu­na lähes tuhat ruusua – lue, miten kukan saa säi­ly­mään pi­dem­pään

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Kolumni
Tilaajille

Oulu ja Lappi yhdessä liik­keel­le – EU:n el­py­mis­pa­ket­ti on poik­keuk­sel­li­nen mah­dol­li­suus, jota ei pidä jättää käyt­tä­mät­tä

EU:n elpymispaketti on poikkeuksellinen mahdollisuus, jota ei pidä jättää käyttämättä. Suomen osuus kokonaisuudesta on viimeisimpien laskelmien mukaan noin 3,1 miljardia euroa.

Edessämme on historiallinen mahdollisuus tehdä elvytyspäätöksiä ilman lisävelanottoa. Mahdollisuuksia lisää entisestään se, että valtaosassa elpymisvälineen rahoja ei tarvita kansallista vastinrahoitusta. Tie kasvuun on avoinna rohkeille, nopeille ja yhteistyökykyisille.

Nyt on aika rohkeille, sillä käsillä on hetki laittaa arastelematta liikkeelle mittavat tulevaisuusinvestoinnit. Budjettiriihessä linjasimme kuusi painopistettä, jotka ohjaavat rahoitushaun jatkovalmistelua Suomessa. Rahoitus jaetaan EU:n talouspoliittisen ohjausjakson maakohtaisten suositusten mukaisti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.