Pesäpallo: Lippo kaipaa ri­pauk­sen ren­tout­ta koh­ta­lon­ot­te­luun Sii­lin­jär­vel­le – "Turha varman päälle te­ke­mi­nen pitää saada pois"

Koti: Ou­lu­lai­sen Hillin perheen vuoden van­has­sa kodissa mie­len­kiin­toi­sen lisän tuovat si­sus­tuk­ses­sa käy­tet­ty vaneri sekä ik­ku­noi­na toi­mi­vat la­si­ele­men­tit

Tilaajille

Oamkin ope­tuk­sen laatu he­rät­tää huolta – Kuu­luu­ko op­pi­lai­den kriit­ti­nen ääni var­mas­ti, Oulun am­mat­ti­kor­kea­kou­lun rehtori Heidi Fa­ger­holm?

OSAKOn ja opiskelijajärjestöjen huoli opetuksen laadusta ja toteutuksesta puhuttaa. Huoli on myös valtakunnallinen. Yhtenä tärkeänä asiana pidetään opettajien kouluttamista digipedagogiikkaan, jotta opetusta osattaisiin antaa etänä.

Heidi Fagerholm kertoo ottavansa opiskelijoiden kannanoton vakavasti.
Heidi Fagerholm kertoo ottavansa opiskelijoiden kannanoton vakavasti.
Kuva: Oulun ammattikorkeakoulu
Uutisten viikko 1.–5.2.

Tällä viikolla kouluissa ja oppilaitoksissa vietetään Uutisten viikkoa, mikä näkyy vahvasti myös Kalevassa. Kirjoitamme lapsia ja nuoria lähellä olevista teemoista.

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKOn sekä opiskelijajärjestöjen tiistaina julkaisema kannanotto opetuksen laadusta ja toteutuksesta on herättänyt huolta ja kiinnostusta. Kysyimme, mitä toimia tilanteen parantamiseksi ollaan nyt tekemässä.