Kesähelmi: Pe­rä­me­ren saa­ris­toon pääsee ke­sä­ret­kel­le ve­neel­lä

Onnettomuudet : Metsä Fibren Kemin bio­tuo­te­teh­taan työ­maal­la kuo­le­maan joh­ta­nut ta­pa­tur­ma

Nuori nainen me­neh­tyi Poh­jan­tiel­lä per­jan­tain vas­tai­se­na yönä, liikkui moot­to­ri­tiel­lä jal­kai­sin

Nuori nainen menehtyi Pohjantiellä Oulussa perjantaiyönä hieman ennen puolta yhtä yliajon seurauksena. Hän oli tuntemattomasta syystä liikkunut moottoritiellä jalkaisin.

Onnettomuus tapahtui moottoritiellä Kaukovainion kohdalla. Hätäkeskukseen oli tullut puolenyön jälkeen useita ilmoituksia moottoritiellä jalkaisin liikkuvasta henkilöstä.

Jalankulkijaan oli törmännyt kaksi henkilöautoa. Autojen kuljettajat eivät olleet ehtineet tehdä yllättävässä tilanteessa mitään estääkseen törmäyksen. He ajoivat moottoritiellä nopeusrajoitusten mukaisesti.

Kun poliisipartio pääsi paikalle kello 0.28, Pohjantiellä etelään menevällä kaistalla oli useita pysähtyneitä ajoneuvoja ja kaistalla makaava jalankulkija. Hän oli menehtynyt tilanteessa välittömästi.

Paikalle tulleet ensihoitajat totesivat uhrin menehtyneeksi.

Toinen naiseen törmänneistä autoista vaurioitui pahoin, ja se hinattiin pois. Henkilöautoissa olleet osalliset eivät loukkaantuneet onnettomuudessa.

Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana. Henkilöautojen kuljettajien toiminnassa ei ole poliisin johtokeskuksen mukaan ollut mitään rikokseen viittaavaa.