Vesihuolto: Ve­si­joh­to­ver­kos­to ra­pis­tuu kaik­kial­la – lisää rahaa tar­vi­taan ve­si­huol­lon var­mis­ta­mi­seen

Tulipalot: Yksi henkilö me­neh­tyi Ka­la­joel­la roi­hun­nees­sa oma­ko­ti­ta­lon palossa

Nuori mo­poi­li­ja törmäsi kuor­ma-au­ton kylkeen Kem­pe­leen Vi­hi­luo­dos­sa – poliisi pyytää ha­vain­to­ja kuo­le­maan joh­ta­nees­ta on­net­to­muu­des­ta

Mopon kuljettaja kuoli Kempeleessä keskiviikkoaamuna sattuneessa liikenneonnettomuudessa. Onnettomuus sattui Vihikujan ja Vihikarin risteyksessä kello 7.50.

Poliisi kertoo, että kuorma-auton kuljettaja ajoi Vihikaria pitkin Oulunsalon suunnasta ja mopon kuljettaja ajoi Vihikujaa pitkin Lentokentäntien suunnasta. Risteyksessä Vihikuja on yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä, jossa saa ajaa mopolla.

Risteyksen kohdalla mopoilija törmäsi kuorma-auton kylkeen. Poliisin mukaan mopoilijan tulosuunnassa risteyksessä on kärkikolmiolla merkattu väistämisvelvollisuus.

Mopoa kuljettanut vuonna 2004 syntynyt kuljettaja kuoli törmäyksen aiheuttamiin vammoihin.

Tapahtuma-aikaan oli hämärää ja tien pinta oli luminen. Rikoskomisario Nina Similä Oulu poliisilaitokselta kertoo, että tapahtunutta tutkitaan tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisena molempien osapuolien osalta.

Similän mukaan tässä vaiheessa ei vielä tiedetä, millainen ajoneuvojen nopeus oli onnettomuushetkellä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan silminnäkijähavainnot onnettomuudesta joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi tai puhelimitse vihjenumeroon 0295 416 194.