Itsenäisyyspäivä: Näin suuri paraati Oulussa jär­jes­te­tään

Kolumni: Suo­ja­tien ylit­tä­mi­nen Oulussa on uh­ka­pe­liä hen­gel­lä

Kunniamerkit: Katso, ketkä poh­jois­suo­ma­lai­set saivat it­se­näi­syys­päi­vän kun­nia­mer­kit

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Nal­li­ka­rin park­ki­pai­kat ovat nyt tiu­kas­sa – ran­nal­le kan­nat­taa mennä pyö­räl­lä, kä­vel­len tai jul­ki­sel­la lii­ken­teel­lä

Oulun Nallikarin katuja ja yleisiä alueita remontoidaan, joten parkkipaikkoja on autoille entistä vähemmän.

Nallikarin remontti vaikuttaa liikenteeseen.
Nallikarin remontti vaikuttaa liikenteeseen.
Kuva: Maiju Pohjanheimo

Oulun Nallikarin katuja ja yleisiä alueita remontoidaan, joten parkkipaikkoja on autoille entistä vähemmän. Pysäköintialueisiin on tullut muutoksia.

Oulun kaupunki pyytää autoilijoita pysäköimään ensisijaisesti Vellamontiellä ja Leiritiellä sijaitseville maksuttomille pysäköintialueille. Pysäköinti nurmialueille ei ole sallittua. Myös kadunvarsipysäköinti on alueella pääosin kielletty.

Uimaranta ja sen palvelut ovat käytettävissä uudistustöistä huolimatta koko kesän ajan.

Lue myös uutinen: Ra­ken­nus­työt koet­te­le­vat Nal­li­ka­rin idylliä eniten tänä kesänä – lue, mitä kaikkea ran­nal­la ta­pah­tuu

Oulun kaupunki suosittelee jättämään oman auton pois ja menemään Nallikariin mahdollisuuksien mukaan pyöräillen, kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Nallikariin kulkee linja-auto numero 15. Pyörällä Nallikariin pääsee esimerkiksi Rotuaarilta torin kautta ja Pikisaaren halki pyöräilyn pääreittiä numero 12.

Tuiran suunnasta Hartaanseläntietä pitkin pyöräillessä pyöräilyreitti ohjataan Hartaansillan jälkeen Villa Hannalan kohdalta kiertoreittiä Nallikariin.