Pääkirjoitus: "Kolmen päivän so­das­ta" Uk­rai­nas­ta voi tulla jopa vuosien mit­tai­nen, koska raa­ka­lais­mais­ta hyök­kää­jää ei voi palkita alue­luo­vu­tuk­sil­la

Historia: Näin eteni Oulun tu­hoi­sin kau­pun­ki­pa­lo tasan 200 vuotta sitten

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Nä­kö­kul­ma: "Jos kyse on yk­sin­ker­tai­ses­ti siitä, että säh­kö­pot­ku­lau­dal­la ajelu ei ole liki kuu­si­kymp­pis­tä var­ten", kir­joit­taa toi­mit­ta­ja Antti Ervasti

Yritys saada käyttäjäkokemusta sähköpotkulaudalla ajosta ensimmäistä kertaa elämässä tyssäsi siihen, että tekniikka ei lähtenyt toimimaan.

Avoimin mielin aina, eikö niin. Tuottaja ehdotti jutuntekoa siitä, miten paljon kohutut ja puhutut sähköpotkulaudat toimivat, millaista niiden käyttöön ottaminen on, ja kuinka elähdyttävä kokemus niillä on huidella tuolla pitkin Oulun katuja.

Koskaan en ole edes koskenut sähköpotkulautaan. Työtoverini kannusti, että ainakin Helsingissä potkulaudan käyttö on helppoa: sen kun syöttää pankkikorttinsa tiedot sovellukseen ja lähtee viilettämään. Helppoa kuin heinänteko, kuten sanonta kuuluu. Paitsi oikeaoppinen heinänteko ei ole kuulemma ollenkaan helppoa. Tämäkään ei osoittautunut.