Juuri nyt: Oulun kau­pun­gin­joh­ta­ja Seppo Määttä eroaa

Ruoka: Näin Oulussa saa jou­lu­pöy­tään mah­dol­li­sim­man eet­tis­tä lihaa

Koulukone: Lai­toim­me 45 Oulun koulua jär­jes­tyk­seen

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Myl­ly­tul­lis­sa aletaan jär­jes­tää vii­koit­tais­ta puis­to­kirp­pis­tä – "Kau­pun­ki tar­vit­see isolle kes­kei­sel­le alueel­le jär­jes­tet­tä­vän il­mai­sen kirp­pis­ta­pah­tu­man."

Kirpputoritapahtuma on toiminnassa aina syyskuulle asti.

Oulussa aletaan järjestää viikoittaista kirpputoritapahtumaa 8. elokuuta lähtien. Kirpputorialue sijoittuu Myllytullinkadun alkupäähän ja jatkuu aina Myllytullin torille saakka.

Kirpputoria on tarkoitus järjestää aluksi sunnuntaisin.

– Meillä on jatkuva viikoittainen lupa, joten tarvittaessa voimme laajentaa tapahtumaa vaikka jokaiselle päivälle. Jo nyt on tullut kyselyitä lauantain ja perjantai-illan kirppiksistä, mutta aloitetaan aluksi sunnuntaista, kirpputorin järjestäjä Raija Marjamaa kertoo.

Tapahtuman taustalla ei ole virallista organisaatiota, vaan kirpputoria pyöritetään rennolla otteella: myyjäksi saa tulla kuka tahansa ja kirpputori on avoin kaikille. Myyntipaikat sijoitetaan Myllytullin torin puiden väliin, ja paikalle on tarkoitus perustaa lapsille suunnattu lelujen vaihtopiste.

Marjamaa kertoo saaneensa idean kirpputorin perustamisesta maailmalta – esimerkiksi Helsingissä ja Tampereella viikonloppuiset puistokirppistapahtumat ovat todella suosittuja.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.