Kirkko: Ana­lyy­si: Ta­sa-ar­voi­sen avio­lii­ton kan­nat­ta­jien kut­su­mi­nen vih­reik­si mie­hik­si ylittää rajan

Palkinnot: Vuoden 2022 Teos­to-pal­kin­to jaetaan neljän pal­ki­tun kesken

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Myl­ly­tul­lin ala­kou­lun kaikki 4.–6. luok­ka­lai­set siir­re­tään etä­ope­tuk­seen ensi vii­kok­si – kou­lu­lai­sil­la todettu 11 ko­ro­na­tar­tun­taa

Kirkkokadulla sijaitseva Myllytullin alakoulu siirtyy ensi viikoksi osin etäopetukseen.
Kirkkokadulla sijaitseva Myllytullin alakoulu siirtyy ensi viikoksi osin etäopetukseen.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Myllytullin alakoulun 4.–6. luokkien oppilaat ovat etäopetuksessa koko ensi viikon. Taustalla on Oulun kaupungin hyvinvointilautakunnan sunnuntai-iltana ylimääräisessä kokouksessa tekemä päätös, jolla suljetaan Myllytullin koulun tilat 4.–6. luokkien opetukselta.

Lisäksi etäopetuksessa ovat ne 1.–3. luokkien oppilaat, jotka on määrätty karanteeniin.

Myllytullin alakoulun oppilailla on lauantai-iltapäivään mennessä todettu yhteensä 11 koronavirustartuntaa. Kaikkiaan oppilaita on asetettu karanteeniin yli 100. Kaikkien oireisten ja testattujen oppilaiden ja henkilökunnan koronatestien tulokset eivät ole vielä valmistuneet.

Etäopetukseen siirtymisen tarkoituksena on estää uusia korona-altistumisia ja -tartuntoja.

Kaleva kertoi perjantaina, että koululaisten koronatartunnat ovat olleet eritoten Myllytullin alakoulun ja Hiukkavaaran koulun riesana. Tuolloin kaupunki kertoi, että tiedossa on yhteensä yhdeksän kouluissa tapahtuneisiin altistumisiin liittyvää koronatartuntaa.

Oulun kaupunki kertoo Oulun koronatilanteesta tarkemmin maanantaina.

Lue myös: Ko­ro­na­vi­rus riivaa nyt voi­mal­la Myl­ly­tul­lin ja Hiuk­ka­vaa­ran kouluja Ou­lus­sa, ka­ran­tee­nis­sa satoja op­pi­lai­ta – ­Myl­ly­tul­lin ala­kou­lu siir­ty­mäs­sä etä­ope­tuk­seen ensi vii­kok­si