Jau­he­li­ha­kei­ton oudon hajun syy selvisi Oulussa – eh­dit­tiin tarjota kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Miten tur­vaam­me tu­le­vai­suu­den ter­veys­pal­ve­lut Suo­mes­sa?

Hallituskausi on päättymässä ja neljän vuoden aikana on saatu aikaan hienoja muutoksia niin ihmistä kuin yhteiskuntaakin ajatellen isoista haasteista, eli maailmaa kiertävästä pandemiasta ja Euroopassa riehuvasta sodasta huolimatta.

Sote-muutos on terveyspalveluiden varmistamisen osalta askel oikeaan suuntaan, jotta voimme varmistaa tulevaisuuden oikea-aikaiset ja tasavertaiset palvelut kaikille olemassa olevan osaavan henkilöstön toimesta. Edessä on vielä paljon tehtävää palvelujen varmistamiseksi alueellamme ja Suomessa, jotta jokainen alueen asukas ja suomalainen saa osaavan tarpeenmukaisen hoidon, ja osaavaa henkilöstöä saadaan tehtäviin.

"Sote-muutos on terveyspalveluiden varmistamisen osalta askel oikeaan suuntaan, jotta voimme varmistaa tulevaisuuden oikea-aikaiset ja tasavertaiset palvelut kaikille olemassa olevan osaavan henkilöstön toimesta."

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.