Pääkirjoitus: Asun­to­kau­pan krii­si­vai­he sekä lyö että hellii

Kouluruoka: Oulun kou­luis­sa tar­jot­tu oudon ha­jui­nen jau­he­li­ha­keit­to tut­ki­taan la­bo­ra­to­rios­sa

ADHD: Oulussa ke­hi­tet­tiin peli, joka voi jopa pal­jas­taa lapsen ADHD:n

Mainos: Markkinointitoimisto Kolmas Polvi etsii markkinoinnin asiantuntijaa - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Mi­nis­te­ri Tup­pu­rai­nen tapaa Es­pan­jan EU-val­tio­sih­tee­rin Oulussa tänään – asia­lis­tal­la 6g–­verk­ko ja Oulun kult­tuu­ri­pää­kau­pun­ki­vuo­si

Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen ja Espanjan EU-asioiden valtiosihteeri Juan GonzálezBarba Pera tapaavat Oulussa tänään maanantaina. Tapaamisen aiheena ovat ajankohtaiset EU-asiat kuten taloudellinen elpyminen, oikeusvaltiokysymykset sekä EU:n ja Venäjän suhteet, kerrotaan valtioneuvoston tiedotteessa.

Lisäksi tapaamisessa on tiedotteen mukaan tarkoitus käsitellä asuttujen alueiden aluekehittämistä, langattoman 6g–verkon kehitystä ja Oulun valintaa vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi.

Keskustelujen lisäksi ohjelmaan sisältyy vierailu muun muassa Oulun taidemuseossa, yliopistossa sekä Nokian 5G-testilaboratoriossa.

– On ilo päästä esittelemään kotikaupunkini Oulun monipuolista osaamista, samalla tämä on arvokas mahdollisuus esitellä, millaisia haasteita harvaan asutuilla alueilla Itä- ja Pohjois-Suomessa kohdataan ja miten tärkeää on, että Pohjoisen harvaan asuttujen alueiden erityistuen perusteet on tunnustettu myös Suomen EU-liittymissopimuksessa, Tuppurainen sanoo tiedotteessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.