Pääkirjoitus: Opis­ke­li­joi­den pro­tes­tit ker­to­vat pe­rus­tel­luis­ta huo­lis­ta

Kalevan kysely: Ar­ve­lut­ta­vat­ko Oulun Ki­vi­sy­dä­men py­sä­köin­ti­jär­jes­tel­män muu­tok­set?

Matkailu: Täl­lais­ta on Lapin mat­kai­luy­ri­tyk­sis­sä, joista työn­te­ki­jät puhuvat lähes pel­käs­tään hyvää

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Met­su­rin saha soi – Suomen cupista täys­osu­maa jah­taa­va OLS:n Petri Nie­me­lä, 36, voitti edel­li­sen po­kaa­lin­sa lap­suu­ten­sa Ran­ta­la­keus-tur­nauk­ses­sa: "Sil­loin oli Temmes se­kai­sin"

Konkarihyökkääjä muistuttaa, että oululaisjoukkueen pelaajat pääsevät viikonloppuna pelaamaan otteluita, joita moni ei koe koko urallaan.

Moottorisahatuuletus on OLS:n Petri Niemelän tavaramerkki. Temmeksen kasvatti pelaa liigassa jo 12. kauttaan.
Moottorisahatuuletus on OLS:n Petri Niemelän tavaramerkki. Temmeksen kasvatti pelaa liigassa jo 12. kauttaan.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Pienet sairastelut kuuluvat asiaan, mutta loppuvuoteen 2022 ajoittunut kuumeflunssa sai Petri Niemelän huolestumaan toden teolla. OLS:n konkarihyökkääjä kuulosteli oloaan ja selaili samalla kalenteria.

Niemelä pohti kulmat kurtussa, ehtiikö hän varmasti toipua pelikuntoon tammikuun toiseksi viimeiseen viikonloppuun mennessä.

36-vuotiaan Niemelän mietteet voi ymmärtää. Miesten Suomen cupin finaalitapahtumassa Hämeenlinnassa OLS:lla on vihdoin mahdollisuus voittaa jotain suurta. Cup-pytty ja 10 000 euron palkintopotti ovat enää kahden voiton päässä.

Asetelmaa voi peilata Niemelän uran kautta.

Hän pelaa OLS:n mukana 12. liigakauttaan. Niemelä on kokenut seurassa pääsarjasta putoamisen tuskan ja liiganousun rajattoman riemun. Hän on sahannut Suomea bussin kyydissä ristiin rastiin ja nähnyt palloiluhallien sekä liikuntasalien koko kirjon.

Elämysten kavalkadista on puuttunut vain yksi elementti. OLS on asemoitunut Niemelän peliuran aikana tukevasti liigan keskikastiin, jonka edustajille mitalipelit ovat olleet utopiaa.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.