Vanhat kuvat : Näin teol­li­suus tuli Rus­koon, myös kaa­to­pai­kan alue ke­hit­ty­nyt val­ta­vas­ti

Luitko jo tämän? : Maan­tiel­lä liikkuu en­nä­tyk­sel­li­sen paljon käyt­tö­kiel­los­sa olevia autoja

Kolumni: Itämeri on Suomen elä­män­lan­ka, jonka häi­riöi­hin on nyt vii­sas­ta va­rau­tua

Essee
Tilaajille

Mes­ta­ri­ko­kit tie­tä­vät, että huo­nois­ta raa­ka-ai­neis­ta ei millään synny huip­pu­laa­tua – tämä kan­nat­taa muistaa myös onttoja uu­dis­ta­mis­li­ta­nioi­ta kuun­nel­les­sa

Tunnettujen keittiömestareiden opit pätevät elämässä paljon laajemminkin, kirjoittaa Taina Kinnunen.

En tehnyt uudenvuoden lupausta laihduttamisesta, kuntoilemisesta tai raitistumisesta. Sen sijaan lupasin miettiä yhä uudestaan niitä filosofisia periaatteita, joita maailman juhlituimmat keittiömestarit esittelevät Nexflix-sarjassa Chef’s Table.

Uusien filosofisten esikuvieni valikoituminen oli sikäli kummallista, etten juuri laita ruokaa. Se ei tarkoita, etten arvostaisi hyvää ruokaa.