Jätehuolto: Pa­te­nie­men Pii­mä­pe­räl­lä tym­pään­nyt­tiin ai­nai­seen jä­te­au­to­ral­liin ja lä­he­tet­tiin tar­jous­pyyn­nöt alueen yh­tei­ses­tä jät­tei­den ke­ruus­ta

Kolumni: Toi­ve­ajat­te­lu vaivaa hal­li­tus­ta toi­sen­sa jäl­keen, ja siksi olemme nyt on­gel­mis­sa

Asuminen: Hiuk­ka­vaa­ra­lai­ses­sa pa­ri­ta­los­sa betoni yh­dis­tyy pas­tel­liin, moderni vin­ta­geen

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Lue Kalevan hen­ki­lö­ku­va Päivi Laa­ja­las­ta: Hänen sa­no­taan olevan su­per­ah­ke­ra – voi laittaa työ­säh­kö­pos­tin vaikka kes­kel­lä yötä, jos niin tar­vi­taan

Oulun kaupunginjohtajan valinta lähestyy. Kaleva julkaisee taustajutut valinnan loppusuoralla olevista kolmesta ehdokkaasta. Juttu Päivi Laajalasta julkaistiin lauantaina, Seppo Määtän vuoro on sunnuntaina ja Mikko Salmen maanantaina.

Ahkeruus. Superahkera. Äärimmäinen ahkeruus Oulun kaupunginjohtajana. Ne ovat luonnehdintoja, jotka toistuvat joka suunnasta, kun kysyy Oulun kaupunginjohtajan Päivi Laajalan ominaisuuksia.

Hän ei laske työtuntejaan eikä mieti, minä vuorokauden aikoina lähettelee työhön liittyviä sähköposteja, kun niin tarvitsee tehdä. Kuulostaa siltä, että hän tekee töitä kaiken aikaa nukkumista lukuun ottamatta. Viranhaltijana suorastaan hyvä, kuuluu arvio taholta, joka ei kuulu Laajalan lämpimimpiin tukijoihin.

Jotkut Laajalan kanssa tiiviisti työskennelleet sanovat hetkittäin olleensa jopa hieman huolissaan hänen jaksamisestaan tuon äärimmäisen työhön sitoutumisen takia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.