Keikat: Lava ei kes­tä­nyt Dream Thea­te­ria Oulussa – keikka pe­rut­tiin viime het­kel­lä tur­val­li­suus­syis­tä

Mäkihyppyperheen tarina: Ou­lu­lai­set Heikki ja Annukka Hau­ta­mä­ki panivat kaiken peliin, jotta heidän lap­sen­sa saivat ta­voi­tel­la mä­ki­hyp­py­unel­miaan

Luitko jo tämän: Kai­vin­ko­ne­kus­ki Juho Pakasen työ­vi­deot roh­mua­vat mil­joo­nia näyt­tö­ker­to­ja somessa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Liha an­sait­see lau­ta­sil­lam­me ar­von­ko­ho­tuk­sen – ja siksi sitä olisi hyvä syödä vä­hem­män

Venäjän Ukrainassa aloittaman hyökkäyssodan aiheuttama kustannusten nousu on iskenyt kaikkien arkeen etenkin ruoan hinnan nousun kautta.

Samaan aikaan kun hinnat nousevat, menee ruokaa erittäin paljon hukkaan päivästä toiseen. Onneksi hävikkiä on torjuttu esimerkiksi kaupoissa päiväykseltään vanhoiksi menevien tuotteiden alennuksilla, hävikkiruokien lahjoittamisella hyväntekeväisyyteen, kiertotalouden keinoin ja hävikkiruoan myyntiin tarkoitetuilla sovelluksilla.

Kuitenkin päivittäin kaupassa näkee kuitenkin paljon erityisesti lihatuotteita, jotka eivät päädy lopulta kenenkään ostoskoriin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.