Lap­sil­le tar­jol­la mak­sut­to­mia al­keis­luis­te­lu­kou­lu­ja Rak­si­las­sa – ryhmiä sekä ai­kuis­ten tukea tar­vit­se­vil­le että it­se­näi­ses­ti luis­te­le­vil­le lap­sil­le

Kaikki ryhmät kokoontuvat ilman mailaa.

Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestää 3–12-vuotiaille lapsille maksuttomia alkeisluistelukouluja Raksilan tekojääkentällä keskiviikkoisin 28.10–9.12 kello 17–17.55.

Luistelukoulussa on ryhmiä sekä aikuisen tukea tarvitseville että luistimilla itsenäisesti käveleville lapsille. Yksi ryhmä on suunnattu lapsille, jotka osaavat jo luistella eteenpäin. Kaikki ryhmät kokoontuvat ilman mailaa.

Luistelukouluihin voi ilmoittautua sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Lisätietoa kouluista saa Oulun kaupungin nettisivuilta osoitteesta www.ouka.fi/liikunta.

Kaupunki muistuttaa vanhempia huolehtimaan lapselle päähän kypärän, jossa on nimi. Myös pyöräilykypärää voi käyttää. Lapselle on myös hyvä laittaa jalkaan teroitetut ja nilkasta tukevat luistimet. Kaupunki korostaa, että luistimet vaihdetaan koronavirustilanteen vuoksi mieluiten kotona.