Taide: Ou­lu­lai­nen Elsi Tau­riai­nen jul­kai­si maa­laus­vi­deon ja sai 100 000 seu­raa­jaa

Neuvottelutaito: Oulun po­lii­sin neu­vot­te­lu­ryh­män vetäjä kertoo tiu­kim­mat ti­lan­teen­sa

Kolumni: Sek­suaa­li­nen ah­dis­te­lu on rikos ja siihen tulee suh­tau­tua sel­lai­se­na

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Lähes um­mik­ko­kin voi ajaa taksia – Oulun poliisi huo­lis­saan myös somen lait­to­mis­ta taksi- ja ta­va­ra­kus­keis­ta, jotka vievät leipää lail­li­sil­ta yrit­tä­jil­tä

– Todella paha mieli tulee näistä ikävistä kokemuksista. Mutta hyvä mieli siitä, että ne kerrotaan ulos, sanoo Taksiliiton toimitusjohtaja Timo Koskinen.

Asiakas nappaa Helsingin rautatieasemalta taksin. Ensimmäinen ulkomaalainen taksikuski kääntää selkänsä kuultuaan kuinka lyhyestä matkasta on kysymys. Jonossa seuraava ottaa kyydin. Hän ei tunnu osaavan juuri sanaakaan suomea eikä englantia. Osoite Hallituskatu ei taivu Hallituskaduksi vaan Allituskaduksi eikä osoitetta siten löydy. Kyydissä olevan täytyy kirjoittaa osoite navigaattoriin. Matka jatkuu epävarmoin ottein. Kiertelyjen ja käännösten jälkeen kuski viittoo nousemaan autosta ja osoittaa samalla edessäpäin näkyvää tietyömaata. Kyyditettävä ymmärtää, että nyt pitäisi vielä kävellä osoite löytääkseen. Hän ei siihen suostu ja kuski ajaa kohteeseen, ilman että "tietyöstä" on haittaa.

2,04 kilometriä, 25 euroa.

Taksiliiton toimitusjohtaja Timo Koskinen on todella pahoillaan siitä, miten muutamat taksinkuljettajat pilaavat kaikkien kuljettajien mainetta. Koskinen vaatii takseille lisää valvontaa niin poliisilta, verohallinnolta kuin Liikenne- ja viestintävirastolta.
Taksiliiton toimitusjohtaja Timo Koskinen on todella pahoillaan siitä, miten muutamat taksinkuljettajat pilaavat kaikkien kuljettajien mainetta.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.