Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suu­sa­luei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­laisp­ro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kuu­si­saa­ren ta­pah­tu­mien ajaksi tar­vi­taan laa­du­kas kier­to­reit­ti

Oulun Kuusisaaressa järjestetään kesän aikana useita merkittäviä tapahtumia, joiden ajaksi Kuusisaarta läpäisevä kävelyn ja pyöräilyn pääreitti suljetaan. Joinakin kesinä, kuten tänäkin kesänä, kulkemiseen ei voi käyttää myöskään Patosiltaa, joka on remontin vuoksi suljettu.

Kiertoreiteiksi Kuusisaaren ohi jää siis kulku Hietasaaren, Merikosken siltojen tai Rautasillan kautta. Kalevassa 20.7. Anna-Maria Kantola vaati mielipiteessään, että Tervaporvarin siltoja ei tulisi sulkea ja monet ovat olleet tekstaripalstalla samaa mieltä.

Merikosken sillat toimivat myös tapahtumaliikenteen väylänä, sillä esimerkiksi Qstockiin saavutaan pohjoisen suunnasta Merikosken siltoja pitkin.

Merikosken siltoja ei voida pitää kiertoreittinä tapahtuman ollessa käynnissä, koska yksinomaan tapahtuman aikainen liikenne vaatisi Merikosken silloille nykyistä leveämmän väylän.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.