Vaalitentti: Katso tal­len­ne Kalevan vaa­li­ten­tis­tä, mukana kuusi ni­me­käs­tä eh­do­kas­ta Oulun vaa­li­pii­ris­tä

Pääkirjoitus: Il­mas­ton­muu­tok­sen tor­jun­ta ei ole vi­her­hump­paa – maa­pal­lon läm­pe­ne­mi­nen mah­dol­lis­ta saada kuriin

Joukkoliikenne: Oulussa ha­lu­taan ke­hit­tää jouk­ko­lii­ken­net­tä työ­paik­ka- ja asuin­alueil­la – kolme pal­ve­lu­ta­so­vaih­to­eh­toa esillä rat­kai­suik­si

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva 2 kk 59,90 euroa

Pääkirjoitus
Tilaajille

Kun­ta­me­dioi­ta on syytä ar­vioi­da kriit­ti­ses­ti

Oulun kaupungin verkkosivusto Mun Oulu sai maanantaina kaupunginhallituksesta jatkoaikaa. Toiminnassa voi nähdä piirteitä, jotka ovat ristiriidassa kaupunkistrategian keskeisen tavoitteen kanssa.

Alkuviikosta julkisuuteen nousi keskustelu Oulun kaupungin ylläpitämän "kaupunkimedian" eli Mun Oulun tarpeellisuudesta, kun Oulun kaupunginhallitus käsitteli kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu Janne Heikkisen (kok.) jättämää aloitetta sen lakkauttamisesta.

Heikkisen perusteena aloitteelleen olivat paitsi kaupunkimedian aiheuttamat kustannukset, myös se, että kaupungin perinteiset viestintäkanavat riittävät hyvin täyttämään kaupungin viestintätarpeet. Heikkinen kyseenalaisti myös Mun Oulun panos-tuotos -suhteen. Totta onkin, että verkkosivuston kävijämäärät ovat varsin vaatimattomia 2,5 toimintavuoden ja koronan siivittämän tiedontarpeen kasvunkin jälkeen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.